Nyt täytyy perua ne tavoitteet kakkos sarjaan siirtymisestä. Mie luulin että aluevalmennus olisi vasta kesäkuunlopussa, jolloin olisin ehtinyt juhannus kisat ja vielä yhdet muutkin kisat. Nehän onkin  nyt jo pian joka tietää sitä, ettei myö millään ehditä keräämään niitä nollia kasaamaan, kun ne treenit onkin jo näin pian, eikä kisojakaan  ole oikein tiedossa.

Viikonloppuna oltiin  Porissa  viettämässä minun ja Tildin synttäreitä. Taas tuli vuosi lisää, mutta vielä en jaksa aloittaa ikäkriisejä. Edellinenhän oli 17 vuotiaana. Majotuimme Yyterin campingissa pikkuruisessa mökissä. Meille kolmelle oikein sopiva, siis Elda oli se kolmaspyörä. Samaan reissuun yhdistettiin sopivasti agikisat Elkun kanssa.

Kisathan meni alle odotusten. Harmittaa kovasti, niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana nollat olivat. Eka rata kaatui pöytään. No se kaatui jo siinä vaiheessa, kun tajusin että se pöytä siellä radalla nökötti. Koko este on mielestäni niin  turha. Myönnän ettei olla juurikaan treenattu koko estettä. Elda ei edes tiedä pöytä käskyä. Tajusin myös ettei olla maksi pöydällä harjoteltu kertaakaan. Taas tietää mitä pitäisi treenata. Olin melko varma että Elda hyppää päälle, mutta jatkaa matkaa, mutta se juoksikin pöydän alle. Se oli niin koominen tilanne, etten tiedä oisinko itkeny vai nauranu. Se luuli että pöytä on joku tunneli.


Lopulta Elda löysi pöydälle. :D


Loppusuoralla ei pysynyt enää emäntä eikä kamerakaan  Mäykyn vauhdissa

.
Muisteltiin vähän niitä kontakteja leikkipuiston tuolilla. (vasta myöhemmin huomattiin leikkipuiston koirankieltomerkki)



Mäykyn herättelyä.



Mäykky sai kokea myös aavikkokoiran elämää Yyterin rannoilla ( Koirankieltomerkkejä taas uhmaten)


Taustalla "aavikkokoira"



Sitten vähän totisempaakin lajia, siis minigolffia ja armotonta ja veristä taistelua. :D



Hyppäriltä ärsyttävä rima vitonen. ei kannata kattoa ihan loppuun, kun kameranaiselta unohtui kamera päälle kaiken keskellä ja en millään jaksanut ruveta leikkaamaan.



Hylly täysin mun piikkiin. Ohjasin koiran itse putkeen vaikka, piti mennä A:lle.