Jouluaaton hanki. <3 Kameran linssikin jo kerennyt kastua..

Tässä flunssasta pikkuhiljaa toipumassa. Näin uudenvuoden aattona ajattelin pohtia tulevaa vuotta. Edellisvuoteen en kovin jaksa paneutua, paitsi sen verran voin kommentoida, että agilityyn kyllä hurahtaa.

Tänään ja eilen olen flunssanhöyryisenä katsellut netistä paljon agility videoita. Toisaalta oon tosi innoissani ja motivaatio kasvaa niitä katsellessa , mutta kuitenkin apeaksi tuppaa mielen vetämään se  kun huomaa, kuinka taitavia nuo kaikki hyvät ovat. :/ Vastapainoksi piti katsella ykkössarjalaistenkin kisavideoita ja tsempata itseä, että tohon kyllä vielä pystyn. Huomaa, että kilpailu henki on taas herännyt muutaman kilpailettemon vuoden jälkeen itsessäni ja halua on kovasti kehittyä. Sitten kun päästään kisaamaan Eldan kanssa, niin oon varmaan ihan kauhea, kun tuo kilpailuhenkisyys on  minussa päässyt muhimaan. :D Välillä saankin kuulla, että tarvitsisin malttia, kun on niin kova tahto kehittyä. No mutta onneksi olen oppinut myös häviämään ja epäonnistmaan, joten tuskin ne hyllyt nyt maata kaataa. :)

Voisin tässä listata hieman tavoitteita ja lupauksen tapaisia asioita tulevalle uudelle vuodelle.

- KISAURAN KORKKAUS:Tavoite olisi aloittaa kisaura kun Elda on kaksi vuotta eli kesän lopulla. Aikaisemminkin jos siltä tuntuu. (Möllikisoihin olisi kiva päästä jo kokeilemaan piakkoin, vaikka ei olla mentykään kokonaista rataa kokonaan vielä, mutta niistäkin oppisi varmasti hirmuisesti, ja pääsisi seuraamaan myös muiden menoa.)

-SUUNNITTELE TREENIT ETUKÄTEEN: Itsekseen kun menen treenaamaan, niin sunnittelen, mitä treenataan, eikä niin että olen laiska ja treenaan sen mukaan mitä on valmiina.

- tURHA KOIRAN LÄLLYTTELY SAA JÄÄDÄ. Kun on vaan toi yksi rääpäle niin tuppaa paijailemaan sitä liikaakin. Siinä mielessä olisi hyvä olla kaksi koiraa, että voisi jakaa sitä huomiota. Nyt on kuitenkin niin paljon tehtävää Eldan kanssa ja koulukin vie melkoisesti energiaa ja aikaa, ettei pystyisi panostamaan pentuun. Itselleni olen luvannut etten ota toista ennenkuin kisaura on aloitettu ja tuskin sellaista tulee pariin vuoteen, sillä haluan nyt panostaa Eldaan. Silti niitä sivuja pitää selailla ja haaveilla.. Eikä tällä hetkellä olisi edes varaa kahteen koiraan näin opiskelijana. Nuo harrastamiset ja muut ovat sen verran dyyristä puuhaa kuitenkin. Rotuvalintaakin olen pohtinut, mutta taitaisi kallistua perroon, sillä muut ei taida taittua mun kriteereihin. :D

- PITÄÄ KURI: En luista sovituista säännöitä vaan olen johdonmukainen silloinkin kun on koulu stressiä.

- ELDAN JA MINUN SUHTEEN PARANTAMINEN JA SEN MIELEN OPISKELU

- KUNNON KOHOTUSTA Rupeamme Eldan kanssa lenkkeilemään. (viim. maaliskuussa) Parikertaa viikossa ois OK.

- KYMPIN KISAAN: Tavoite osallistua loppukesästä heinolassa järjestettävässä tapahtumassa kympin kisaan. ( Siis kisaan itseäni vastaan)

- LIHASKUNTOILU TAKAISIN: Siitä on nyt  yli puoltoista vuotta kun oon treenannu ja tehny lihaskuntoa. Jotenkin kun lentopallo jäi ei ollut motivaatiota tehdä sitä kun ei ollut mitään tavoitteita. Salille meno ei kiinnosta. Lentopallotreeneissä sitä tuli tehtyä automaattiseti kun käsky kävi, mutta ei sitä ittekseen olohuoneen lattialla saa mitään aikaiseksi. Huomaan vaan sen että agitreenien jälkeisenä päivänä jalat ovat hieman jumissa. Toki venyttelykin auttaisi, mutta sitä olen vielä surkeampi tekemään itsekseni. Se vaan on tosiasia että lihakset ovat kuihtuneet. Toisaalta se on ihan mukavaakin kun farkut menee helposti jalkaan polven seudulta, mutta en tiiä miten kyykkyhyppelyt tai yleensä hyppääminen verkolla enää onnituisi. Kädet ne vasta lötköt ovatkin. Toki olkaa nyt on muutenkin menetetty, mutta jos nyt pitäisi syöttää tai iskeä täysiä en usko, että kovinkummoisia pommeja saisin aikaan. Pitäisi varmaan mennä johonkin kuntopiirityyppiseen hommeliin, kun ei itse saa aikaiseksi ja pumppi tai vastaavat ei jostainsyystä kiinnosta. Jotenkin alkaa helposti kyllästyttäämään noissa jumpissa...

- ASIOIDEN TÄRKEYSJÄRJESTYKSEN YLLÄPITO: Tätä en kommentoi enempää vaan ennemminkin muistutus itselleni.

- OPETTAA ELDA SUKELTAMAAN: Uimamaisteri se on, mutta ajattellin ostaa ensi kesäksi jonkun tarkoitukseen vastaavan lelun, millä ruvetaan harjoittelemaan.

- KRISTIANIN PAKOTTAMINEN VÄLILLÄ KATSOMAAN TREENEJÄ: Ihan sen takia, että mikäli meinaa tulla katsomaan kisoja, niin ois hyvä että Elda tottuis sen läsnäoloon agissa. Huomasin, että tuppasi vähän esittämään sen läsnäollessa. Elvistelyt saa kyllä jäädä. Kerroinsille, että siskoni kokeili hieman ohjata Eldaa joulun alla ja kuulemmakristiankin haluaa joskus kokeilla ohjausta. Voi olla hupaisaa katsottavaa, joten annan kokeilla. Tuskinpa se koira piloille menee kunhan ei mene kontakteja sorkkimaan, sillä just saatu ne kuntoon. :D