Sai ainakin nauraa kun noita katselin. Varovaista hipsuttelulta mun meno kyllä näytti, varsinkin ensimmäisenä päivänä. Takapirulta (Kristian) sain heti kommenttia, että sen kannattaisi varmaan ruveta ohjaamaan Eldaa kun meiltä tuo ei oikein suju. Ostakoon oman treenkaverin ja kouluttakoon alusta lähtien. Onhan se jo huomattu trampoliinilla pomppimisesta,  että sillä ei ole kordinaatio taitoja juurikaan.  Pitää viedä se jokupäivä kokeilemaan ohjaamista, jotta tajuaa ettei toi niin helppoa oo.

Kiitokset Emmalle videoista! Yllätyin ihan, että sain ne näinkin nopeasti käsiini. :D
Mulle taitaa tehdä vaikeaa noi nopeat vauhdin muutokset. Mokasin tosi usein ainakun nopeasta vauhdista olisi täytynyt hidastaa ohjaukseen. Varmistelen liikaa myös Eldan tulemista, jolloin myöhästyn seuraavasta ohjauksesta. Hiomista on ja paljon. Kokonaiuuden suorittaminen on haastavaa. Yksittäisiä hyviä suorituksia, mutta eheys puuttuu. Paniikki ja epävarmuuteni paistaa. Hurjasti noista videomateriaaleista oppii. Esimerkiksi en ollut tiedostanut sitä, että  välistävedoissa suoritin ohjaukset aika paljon irti esteistä. Enempää en nyt jaksa kommentoida, mutta paljon on treenattavaa.

Mitä Iida huutaa tossa tokalla videolla alussa? Huutako se että TYHMÄ OOTTAA, TYHMÄ OOTTAA! Naurekelin vaan kun kattelin noita. :D