Eka nolla rata täräytettiin Tampereella agiradalta19.6 . Oltiin sillä 2/26. :) Toinen perjantaina 29.6  hyppäriltä Tuorlan juhannuskisoissa.  Oltiin sillä 3/26. Hävittiin tokalle kaks sadasosaa ja ekalle n. 0,5 sekkaa. Eikä ees ollu mikään täydellinen rata. Yhteen kohtaan ainaski tuli turha kaarratus. Oon vaan niin tyytyväinen siitä että ollan ihan bortsujen kyljessä kiinni. Nimittäin ne kaks ekaa oli BC:tä tietty.  Agiradalta tipahti rimavitonen. Oltiin sillä  myös kolmansia. Mulla tuli käskyt ja ohjaukset koko radan melkeen myöhässä.  Sitten ihmetykseni hitaudelleni sai vastinetta katsoessani tuloksia. Meidän aika oli tli -20 sekuntii ja 2,5 sekuntia nopein aika!! Ei musta turhaan tuntunu että koira pinkoo salamana ja en kerkee tehä siellä mitää. Elda on niin super! Vauhti nousee kisa kisalta ja meikäläinen rupee olemaan pulassa.

Elda on kerännyt hirmuisesti kehuja. Minun rakas pitkäkoipi. <3 Kuulemma harvoin näkee noin nopeaa vesikoiraa maksiluokassa. Kuinkakohan kauan tuo meinaa nostella tuota vauhtiaan??


Meistä oli napattu kuvakin. (hyppäri nollaradasta)


Lauantaina käytiin vielä yhdellä agiradalla "treenamassa kontakteja". Pilasin radan jo alkumetreillä tehden pakkovalssin liian lähelle keppejä ja tyrkkäsin Eldan suoraan kakkosväliin. Ai että muo otti päähän. Se oli sitten eka keppivirhe ja täysin mun piikkiin. Loppu sitten  menikin treenaten kontakteja. Nyt se sitten jo tapahtui.. Elda ennakoi vapautus käskyä kontakteilla. Aika pahasti jo!! :/ Ottaa sen, mutta ei odota vapautusta. Nyt sitten niitä treenaamaan. Elkku rupeaa käymään jo muutenkin lähdössä niin kuumana että varasti lämmittely hypyillä kolme kertaa. Onneksi ei sentään kisassa. Enpä uskonut tätä päivää tulevan että se rupeis ottamaan  varaslähtöjä. Sen verta paikalla pysymistä oon kyllä painottanu. Elda on niin täpinöissään kisaamisesta ettei lelukaan kelpaa sille kisasuorituksen jälkeen. :(

Treenilistaa riittää. Kunhan nyt päästään treenaamaan ittekseen. Ostin kuukaudeksi näin alkuun avaimen einäkuulle, jolla päästään treenailemaan yksityiseen koirakouluun aina kun siellä on vapaata. Kontakteja, kontakteja, kontakteja, PÖYTÄ kuntoon, niisto kuntoon ja muitakin suunnitelmia olis, vaan kun päästään niintä toteuttamaan.

Lauantaina lähdinkin kisoista suoraa päätä junalle. Määränpäänä meillä oli Jyväskylä ja sieltä suuntana Konffa Keurulla. Junan koiravaunu olikin sitten melkos en täynnä. Sekaan mahtui vielä yksi kuonopannallinen Pelki joka piti pientä hässäkkää yllä. Eldalle voi antaa taas täydet pointsit matkustamisesta. Jouduin ottamaan Eldan syliin, ja käännätin sen selän vielä tälle yhdelle tapaukselle, ettei turhaan tule silmäkontaktia. Lattialla ei ollut oikein tilaa, eikä uskallusta siinä pitää.... Neljätoista kilonen sylikoira veteli täyttähäkää hirsiä sylissäni välittämättä ympäristön hälystä. tuli jotenkin vaan niin onnellinen olo siitä kuinka se luottaa minuun ja pystyy rentoutumaan vaikka vieressä on "terroristi".
 
Konffassakin Elda esitti erityisen upeaa käytöstä kaiken sen ihmispaljouden keskellä.  Saavuttiin yöllä lähemmäs kolmen aikoja Annikan mökille Muurameen, jossa meitä odotti ihana siskonpeti. Sielläkin Elda esitti niin maltillista käytöstä kaikessa siinä ahtaudessa.  Elda oikein nautiskeli kaiken huomion keskipisteenä olemisesta. Sai mennä pedistä petiin lelliteltäväksi ja lässyteltäväksi. Pihallekkin sen pysty laskemaan ittekseen, eikä tuo mihinkään omille teille lähde. On se niin huippu. Vesikoirarodusta innostujia oli jos jonkinmoista, mutta minä palauttelin maantasalle kertomalla rodusta ja eldasta kaiken kauheita kauhutarinoita. ;D